Gyakori kérdések!

Megpróbáltam leírni az összes gyakori kérdést, de ha itt nincs a te kérdésedre válasz, akkor írd meg nekem.


Hányszor kell jönni a tanácsadásra?

Itt nem kell visszajárni, mint az orvoshoz.Egyszer kell jönni, és lejegyzetelni az általam elmondott információkat, adatokat.

1

Milyen módszerrel, hogyan gyógyítok?

Nem gyógyítok meg senkit, a test öngyógyító, én csak ellátom, a személyt olyan információkkal a testel kapcsolatban, hogy ez az öngyógyító folyamat beinduljon.A személytől függ, hogy milyen mértékben vállalja fel, a felelősséget, a testéért, ahány százalékban követi, csinálja az általam mondottakat olyan százalékban következik be a javulás.

2

Van-e vizsgálat?

Nincs vizsgálat, viszont van egy teszt, amit ki kell tölteni, és a személy már ennek a kitöltésekor már látni fogja, mitől van a testi problémája, és mennyire súlyos.

3

Mit jelent az életre szóló garancia?

Ez azt jelenti, hogy amíg a személy él, és én is élek, addig bármikor hívhat, vagy emailben.

Kérdezhet a testével kapcsolatos probléma miatt, és megfogom, válaszolni a kérdését.

4

Mikor jön az eredmény?

Ez két dologtól függ.1., Milyen testi problémája van, és mennyire előrehaladott!2., Hány százalékban követi, és csinálja az általam átadott adatokat, információkat.Például reflux, vagy magas vérnyomás 2-4 hét alatt elmúlhat, míg egy súlyosabb testi probléma, ekcéma, vagy pikkelysömör eltarthat néhány hónapig.

Kell-e vásárolnom kiegészítőket?

Nem, de vannak olyan termékek, amik meggyorsítják az öngyógyulás folyamatát.Elmondom, mit hol tud beszerezni, címeket adok.

Lehet-e a tanácsadásról felvételt készíteni?

Nem lehet, sem hang, sem filmfelvételt készíteni.Volt már, hogy készítettek, de azok a személyek nem értek el eredményeket, soha többé nem nézték meg, soha többé nem hallgatták újra.A jegyzetelőknél eredmények vannak, ők újra olvassák, és én eredményeket akarok.

Vannak-e pozitív tapasztalatok?Igen vannak, akik csinálják az Új Élet programot, azoknál eredmények vannak, és így szívesen leírják milyen testi problémától, milyen rövid időn belül szabadultak meg.Örömmel írják le a javulásuk, hogy lássák mások is van remény, meglehet szabadulni, különböző nagyon rossz, és kínzó testi állapotoktól.

Van más típusu kérdésed?

Regísztrálj, és megválaszolom.

Ingyenes tanácsadás!

Akció!

Regisztrálj itt, mert most egy nagy lehetőséged van kapni egy rövid ingyenes tanácsadást!

https://www.egeszsegtrener.hu/kontakt/


5