Új Élet program tapasztalatok előtte, utána!

                        Ezeken a fotókon lehet látni az eredményeket, ezek valóságos eredmények, nem fotoshop!

                       A fotók mutatják, hogy az Új Élet program milyen fantasztikus eredményeket produkál!

                       Azt kell eldönteni, hogy tényleg le akarsz fogyni, vagy továbbra is jojózni akarsz?

                       Jó közérzetet akarsz, vagy továbbra is fáradt akarsz lenni?
                   

                       A tükörből ki nézzen rád, egy sármos férfi/csinos nő, vagy egy lufi?

                   
                    

                       Telefonos segítség!

                        Nézz ki 70 évesen úgy, mint én!
                         +36-30-991-4190

                     

                       

     




Referenciák

Olvasd el ügyfeleim véleményét

Ha fogyni akarsz, fordulj Harkály Lászlóhoz!

Én is ezt tettem 2019. november végén. Laci tanácsainak hatására teljes életmódot váltottam. Nagyon sok mindenről tudtam,

amit Ő elmondott, de hiányzott kb. 25% a tudásomból.

Ezt a hiányt adta meg Laci. Sőt nem csak ezt kaptam tőle, hanem a tudást rendszerezve, letisztulva, logikusan felépítve kaptam meg tőle. Egyszer olvastam a neten, Laci egy ismerőse kiírta, "Ha nagy bajban lennék egészségileg, akkor Harkály Lacihoz fordulnék." Én innen üzenem mindenkinek, ne várják meg, amíg az egészségükkel nagy baj lesz, tehát forduljatok Lacihoz. Tiszta szívemmel ajánlom Őt. 130 kg voltam 2019. november végén. Küzdöttem egy nagyon gyötrő hátfájással, egy felső határértéken lévő vércukor szinttel, kezemen egy ekcémához hasonló tünettel és egy folyamatosan fentálló lábgombásodással. Laci tanácsára azonnal és teljes életmódváltást hajtottam végre, amiben a feleségem 100%-ban támogatott, és velem együtt életmódót váltott, mivel együtt voltunk Laci tanácsadásán. Az első hónapokban hihetetlen mértékű volt a fogyásom. 3 hónap alatt lefogytam 20 kg-ot. Most 1 év elteltével 90 kg vagyok. A fent említett egészségügyi problémák mind eltűntek, fittnek, energikusnak érzem magam. A papilloma kinövéseim közül a kisebbek eltűntek, a néhány nagyobb pedig negyedére csökkent. A ruhatáram lecserélődött. A derékbőségem több mint 40 cm-t csökkent. A 3XL-es pólók helyett most már L-es pólókat hordok. Testileg és lelkileg is megfiatalodtam. Könnyebben mozgok, hajolok, tudok végre sportolni. Megérte, hidd el! Tehát menj el Harkály Laci életmódtanácsadására!

Ne habozz!

Cs Tibor 2020. dec 14.


Pajzsmirígy, Magasvérnyomás, Túlsúly

A fiammal együtt mentünk el Harkály Lacihoz és mindkettőnk véleménye szerint ez volt életünk legjobb döntése.
Voltam már korábban néhány tanácsadónál, akik megmondták, hogyan éljek, és mit tegyek az alapján, hogy éppen milyen terméket szerettek volna eladni nekem.
Laci nem akart semmit eladni, hanem rávilágított arra, hogyan működik az emberi test, mik vannak rá hatással. Az elfogyasztott táplálékok közül mi épül be és mik azok, amelyek csak megbetegítenek vagy kifejezetten károsak.
Meghallgattam és úgy döntöttem, hogy változtatok az életemen. Már szedtem néhány gyógyszert és 65 éves vagyok. A 164 cm magasságomhoz 82 kg tartozott.
Az első dolog, amit észrevettem, hogy korábban dagadt a bokám és vízhajtót szedtem, amit már az első hét után abba hagyhattam. Két hét után jelentősen megnőtt a fizikai teljesítő képességem. Megállás nélkül és rövidebb idő alatt kerékpároztam le a 35 km-es távomat.
Rendszeresen mértem a vérnyomásom és azt tapasztaltam, nem hogy nem magas, hanem kifejezetten alacsony. Fokozatosan lecsökkentettem a vérnyomáscsökkentőmet és a szívemre előírt gyógyszert is. Egy hónap után, orvosi tanácsra már mindkét gyógyszert teljesen elhagyhattam. Lecsökkentettem a pajzsmirigy alul működésre előírt gyógyszeremet is. A vérképem a kevesebb hormonnal is változatlanul jó. Fokozatosan és

ellenőrizve hamarosan elérem, hogy ezt az egy gyógyszert sem kell szednem és ezek nélkül a mérgek nélkül élhetek.
Mára már kb. 2 hónapja élek a Laci valós adatai szerint. Azért merem állítani, hogy valós adatok, mert működnek. Látom, hogy a megfelelő táplálkozással és folyadék bevitellel, mozgással is kombinálva, minden betegséget meg lehet gyógyítani. Ma már érzékelem is, hogy mi az a táplálék, ami energiát ad és mi az ami csak megtölti a gyomrot.
Mellékhatásként az elmúlt 2 hónap alatt 10 kg-mal lettem kevesebb.
Tényleg életünk legjobb döntése volt, hogy találkoztunk Lacival.
Nagyon szépen köszönjük!

V Istvánné Tiszaújvàros 2019.11.25.


Pattanások kezelése

Szia Laci!

Bő 1 hónapja voltam a Lacinál, azóta a következőket tapasztalom:

Sokkal jobban érzem magam, nem puffadok, nem fájnak a beleim. Frissebb vagyok, energikusabb. Az arcbőröm sokkal szebb, letisztult, nincsenek rajta pattanások. Reggelente frissebben ébredek, nem kívánom az édességet. Egyszerűen jobban érzékelem azt, hogy a testemnek mire van szüksége. Amikor készítem a turmixot vagy a zöldségsalátát annyira jó érzéssel tölt el, hogy tudom az amit megeszek egészséges és jó a testemnek.

Felgyorsult az anyagcserém, ezáltal sikerült 4-5 kg-tól megszabadulnom már.

Nagyon köszönöm a hasznos ajánlásokat, tanácsokat!

V Enikő

  





Nem lehettem állapotos.

Szia Laci!

Szeretném megosztani Veled a sikereinket:2019 áprilisában voltam Nálad az Új Élet programodon, mert autoimmun pajzsmirigy gyulladást (Hashimoto thyreoiditis) diagnosztizáltak, amely a családbővülési terveinket húzta keresztül. Az akkori orvosom szintetikus gyógyszert adott, és mondta, hogy barátkozzak meg a betegséggel, ez ennél csak rosszabb lesz, ennél majd mind magasabb dózisra lesz szükség. Nos, én nem akartam ebbe beletörődni, és a programod alapján változtattam az életemen. Fél évvel később az eredményeim a magas értékek 1/3-ára csökkentek, ez további lendületet adott, sőt a csaladtagjaim is elkezdték átvenni az új szokásokat. Jelenleg pedig elmondhatom, hogy 16.hetes kismamaként boldogan várjuk a legifjabb családtagunkat, az eredményeim jók, és remélem, a baba születése után el is hagyhatom majd teljesen a gyógyszert.


Köszönöm a segítséged, hogy nem engedted el a kezem, mikor le akartam mondani az időpontot, és hogy megmutattad, lehet másképp is élni :)

Üdvözlettel, Kata, 2020 január

Epekő, Cukorbetegség

Ezt halljátok, ha valaki elkezdi az inzulint szúrni, akkor élete végéig kell!
Amint látjátok Zoli pár hét alatt abba hagyta az inzulin szúrását!
Az Új Élet programom működik!
Nem ígérem meg senkinek, hogy meggyógyul, nem dobatok el senkivel semmilyen gyógyszert, csak az utat mutatom meg, hogyan kell egészségesen élni, a többi rajtad áll!
FIGYELJ! Lacinál jártam, azt így jártam (eddig)
Menj el Lacihoz!
Nem agysebész, de olyanokat mond, amitől először leesik az állad, aztán csodálkozol, és nap végén a homlokodra csapsz, hogy
ÚRISTEN,
HOL VOLT EDDIG
EZ AZ EMBER?
Frissen diagnosztizált 1es cukrom inzulinját pár hét után eldobtam (és egyelőre nem is vettem elő)
Sokszor panaszt okoztak epeköveim, azóta békén hagynak (majd egy ultrahangnál kiderül mi lett vele)
Súlyom egy hónap alatt visszament a 15 évvel ezelőtti szintre (pedig nem voltam dagadt)
Az edzőteremben 2 sorozat közötti pihenőidőm fele, illetve, negyedelődött (a súly maradt vagy nőtt, csak én lettem 10kg-val kevesebb)
Mi kell ehhez? Némi kitartás, és 2-3 hét,(akkor már érezni fogod a változást), na és hogy legalább a felét betartsd annak, amit hallasz. Nincs ingyen ebéd, de van bizonyított segítség. Ha nem érzed 100%osan magad a bőrödben, menj el Te is Lacihoz!
Mit veszíthetsz? Maximum pénzt, de azt visszakeresed, nem kell járnod orvosokhoz! A szenvedéssel eltöltött idő sosem jön vissza. Egyébként is rossz szarul lenni, nem igaz?
Nagyon köszönöm a sok jó adatot, segítséget a testel kapcsolatban!
Z Zoli 41 éves Budapest 2019.10.30.


Súly és energia

Egy hónappal ezelőtt vettem részt Harkály Laci konzultációján.

Nincs semmilyen komoly bajom, de szerettem volna megtudni, mit tehetnék annak érdekében, hogy a növekvő pocakom eltűnjön. Nem akartam elfogadni, hogy egy férfinak 65 éves korában pocakosnak kell lennie, úgy gondoltam, hogy ez valami rossznak a jele.Az első dolog amire konzultáción rájöttem, hogy alapvető dolgokat nem tudok a saját testem működéséről.

A Laci ezeket a tudásokat jól összeszedte, és ezek logikus gondolkodással gyorsan megérthetőek, mint pl. mi az enzimek szerepe, hogyan építi fel a test újra és újra folyamatosan önmagát. A konzultáció hatásos volt, már a magammal vitt rántott húst sem ettem meg.

Másnaptól gyökeresen átalakítottam az étkezésemet. Az eredmény önmagáért beszél: 4 hét alatt lement 6 kg, sokkal lejjebb ment a pocakom. A fizikai állapotom további is kiváló, a vitalitásom nagyon jó.Mivel megértettem, miért jó ez, könnyen ment a változtatás, nincsenek sóvárgásaim finom ételek után. Olyan embereknek ajánlom a Laci konzultációját, akik szeretnének jó egészségben élni, és ezért képesek a változatásra. Nem kell megvárni, míg az előkészületben lévő betegség csenget és bejelentkezik.Ha már előtte változtatunk életmódunkon, akkor a csengetés elmarad.

B István







Bőrprobléma

Szia Laci.
Annyira viszketett, ès fájt a bőröm, hogy legszívesebben letéptem volna!
Mikor voltam nálad, már másnap estére egyértelmű javulás volt. Nem volt kétséges a hatása az Új Életmód programodnak. Nagyon intenzíven elindult javulni. Kicsit kétségbe estem a komoly bőrbetegség végett, de ahogy láttam már másnap, hogy gyógyul, teljesen megnyugodtam. Ez egy más életmód, de igen működőképesnek nyilvánul. Nagyon köszönöm, hogy segítettél rajtam.
Ez nekem èletmentő volt!

2018 T Benjamin Dunavecse


Fáradtság probléma

Kb 2 hónap telt el a Lászlóval történt tanácsadás óta.Bár már pár nap után éreztem a pozitív változást,de ennyi idő után tudok igazán átfogóbb tapasztalatot írni.Már évek óta próbálok egészségesen élni és étkezni.Sportolok rendszeresen és ha őszinte akarok lenni,semmilyen problémám nincs.De miután olvastam László bemutatkozását,és beszéltünk telefonon,rögtön tudni akartam,hogy mitől ilyen energikus és fitt ez az ember.Személyes beszélgetésünk után nemcsak az i betűre került fel a pont,hanem egy olyan módszert ismertem meg amit ha mindenki ismerne és betartana, nem csak az összes 'gyógyász' és patikus,de talán még a szülőorvosok is munka nélkül csöveznének.Ugyan semmi bajom nem volt, de azért, minden erölködés nélkül ledobtam 5 kg a feleslegből!Ha egy héten csak 2 napig tartom be a László által javasolt dolgokat,már kezdek tartani magamtól a kirobbanó energiám miatt.

Mindenkinek javaslom László modszerét akinek fontos a családja életminősége,mert ha TE JÓL VAGY ,akkor körülőtted mindenki jól lesz!!

Nagyon köszönöm a tudást, amit átadtál nekem kedves László!

Zs Ákos

Női probléma, Bőrbetegség, Pajzsmirígy

Kedves Laci!

2014 Januárban jártam nálad, amikor is már fél éve keményen küzdöttem bőrproblémámmal. Kórház, gyógyszerek, tanácsadások, alternatív gyógymódok, krémek, táplálékkiegészítők, orvosok és nem orvosok tömkelegén voltam már akkor túl, de az egész testemet borító fájdalom nem akart szűnni. Anyagilag is már a padlóra vitt a rengeteg "próbálkozás".

Aztán találkoztunk. Elmondtad végre a valódi miérteket, és a tényleges megoldást. Ez nem csak táplálkozás és kozmetikumokról szólt, hanem egy új nézőpontról. Nem volt könnyű, sőt... sokat gyötrődtem, mert amit addig csináltam abból most semmit sem tehettem. Az első két hónapban 90%-osan tartottam az új életmódot, sajnos aztán külső tényezők és kitartásom hiánya a második két hónapot 70%-osra csökkentette.

De még így is SIKERÜLT! Itt van a május, és a bőrömön semmi sem látszik. Nem pereg lefelé a bőröm, nem fáj, nem csúnya, nem sebes, és az őrjítő viszketés helyett is csak egy ritkán jelentkező érzet maradt, épp mintha csak egy kicsit ki lenne száradva a bőröm. Ez csodálatos!

Az átlag emberek észre sem veszik azokat az örömöket, amiket most Neked köszönhetően átélhetek. Csak pár apróság: Ruhát fel vagy levenni fájdalom nélkül, mozogni, megölelni a párom, békésen az egész éjszakát átaludva pihenni, dolgozni menni, este a tus alatt nem sírni a fájdalomtól, ahogyan a víz hozzám ér... És persze az egészség az első, de egy "elcsúfult" külsővel egy nő hogyan is lehetne nő...

Igen, felforgatta az életünket ez az életmód, és igen, megérte. Visszakaptam magamat, a párom pedig visszakapta a párját. Sőt, még többet is kaptam. Amire nem számítottam, de hozta magával: elmúltak a pre- és menstruációs panaszaim, a nőgyógyászom szerinti "nem létező" ciklusom az öt hónap alatt egész jól beállt. Az endokrinológusom nem tudta mit diktáljon az asszisztensnek, amikor az évek óta fennálló pajzsmirigy zavarom eltűnt. Hagymát hagymával, és paradicsomot paradicsommal eszek és nem ég a gyomrom. Az influenza engem elkerült, míg a közvetlen környezetemet nem. A "szokásos" megfázásaim szintén kimaradtak. A tinédzser korom óta jelen lévő narancsbőröm eltűnt. És ezek már az első hónap után mind jelentkeztek. Egyedül a bőröm (az eredeti problémám) volt, ami nagyon ragaszkodott, és három hónap után is csak annyi javulás volt, hogy a fájdalom megszűnt. De ez nekem hatalmas előrelépés volt, ezért sem adtam fel, mert láttam, hogy ez működik, előre visz, míg minden egyéb más fél év alatt még ennyit sem tudott elérni nálam.

És persze Kedves Laci! A telefonos beszélgetések, e-mail váltások is mind tartották bennem az erőt, és az a hatalmas szándékotok a pároddal, hogy segítsetek! Folytattam tovább, és egy nagy döntést is meghoztam az életemben. És "csodák csodájára" az ötödik hónap meghozta gyümölcsét.

Mára már olyan, mintha az a korábbi szörnyű állapot egy másik élet lett volna. Néha már elfelejtem. Talán az egy másik élet is volt. De amit sosem fogok elfelejteni, hogy ki(k) segített(ek) nekem. És a módot, ahogy teljes értékűen

lehet élni. A technológia már az enyém, azt, hogy használom-e, már csak rajtam múlik.

Köszönettel

G. Bernadett


Bőrprobléma

Kedves Laci!

Most -ahogy kikerestem azokat a képeket, amit szerettem volna neked elküldeni- szembesültem csak igazán azzal, hogy milyen szörnyűségeken mentem szeptember óta keresztül, és milyen hihetetlen javulás történt a Te segítségeddel.Szeptember elején kezdődött néhány ártatlannak tűnő piros pöttyel a lábfejemen és a csuklómon a kálváriám, ami szinte napról napra rosszabbodott. Egyre több lett rajtam, el kezdett szaporodni és egyre több területet ,,elfoglalni" a testemen. Egy idő után el kezdett viszketni és emiatt sajnos vakargattam, besebesedett itt-ott, és borzasztóan száraz volt, ami állandóan hámlott. Plusz az egyik bokám és a térdem sokszor a duplájára dagadt. Egyszóval se nappalom, se éjjelem nem volt már ezek miatt. Azt gondoltam egy darabig, hogy magamtól meg fogom oldani ezt a bőrproblémát, hiszen sokféle természetes terméket használok, iszom, eszem, de tévedtem.És...ekkor jutott eszébe a páromnak, hogy hallott néhány jó ismerősétől Harkály László életmódterápiájáról és kicsit félve kérdezte meg, hogy hajlandó lennék-e felvenni vele a kapcsolatot, hátha tudna nekem is segíteni.Megnéztük a referenciákat -akik között hasonló problémával küzdő emberek is találtam-, meg tetszettek a Laci videói is példamutató életmódjáról. Ezen kívűl a számukra szavahihető, megbízható emberekben is bíztam, ezért még aznap felvettem veled a kapcsolatot.A következő héten már fogadtál is és nagyon köszönöm azt a napot, amit csak nekem szántál! Azt is köszönöm, hogy ragaszkodsz a jegyzeteléshez, mert bizony jónéhányszor elő kellett vennem és újra meg újra átolvasni egyes részeket. Attól a naptól -ahogy el kezdtem betenni az életembe fokozatosan azokat a dolgokat, amit tanítottál - 2-3 napon belül érezhető volt először a belső javulás, ami nagyon jóleső érzés volt, aztán kicsit lassabban a külső, de a ma készült képek már magukért beszélnek.Az életmódváltásom kezdetén megcsináltam egy 30 napos belső tisztító és helyreállító kúrát is, mert úgy éreztem, hogy ezzel már jóideje tartoztam a testemnek. A találkozásunk óta mindössze 2 hónap telt el és a bőrömön óriási javulás látható.(gyógyszerek és szteroidos krémek nélkül!)Mellesleg a testsúlyom az életmódváltás hatására ,,magától" lement egy teljesen ideális súlyra. Az emésztésem soha nem hittem volna, hogy ilyen is lehet.Egyenlőre ennyi szerettem volna elmesélni, de majd néhány hét múlva újra jelentkezem.Még egyszer nagyon köszönöm, hogy utat mutattál számomra és közvetve a családom számára is egy egészségesebb élethez!Jó egészséget kivánok továbbra is mindannyiunknak!Baráti üdvözlettel:R.V. Szolnok

Magasvérnyomás

Szia Laci!
Akkor most, pár mondatban a tapasztalataim!
Tegnap egy hónapja, hogy elkezdtem az Új Élet programot!
A változások nagyon gyorsan beindultak, három nap alatt eltűnt a tokám, és a testem elkezdett átalakulni pozitív irányba.
Másfél hét után a vérnyomáscsökkentő gyógyszer mellett már nagyon alacsony volt a vérnyomásom, ezért elhagytam a gyógyszert.
Azóta sem szedek vérnyomáscsökkentőt a vérnyomásom teljesen tökéletesen beállt.
Sokkal, sokkal energikusabb vagyok, közel 10 kg tól szabadultam meg, és úgy érzem magam, mint gyermekkoromban.
Hatalmas nyereség, hogy hosszú idő után újra OK tudok lenni a testem felett, és odafigyelek magamra, hogy jobb állapotba kerüljek.
Hálásan köszönöm a rengeteg adatot, segítséget, ösztönzést!
A mellékelt kép igazolja az eredményt!
Előtte gyógyszerrel sem tudtam 150 alá vinni a vérnyomásom.
Csodaszép napot kívánok neked, örülök, hogy megismerhettelek, és hogy idézőjelben összesodort minket a szél!

P Tamás


Pattanások kezelése

Szia Laci!

Bő 1 hónapja voltam a Lacinál, azóta a következőket tapasztalom:

Sokkal jobban érzem magam, nem puffadok, nem fájnak a beleim. Frissebb vagyok, energikusabb. Az arcbőröm sokkal szebb, letisztult, nincsenek rajta pattanások. Reggelente frissebben ébredek, nem kívánom az édességet. Egyszerűen jobban érzékelem azt, hogy a testemnek mire van szüksége. Amikor készítem a turmixot vagy a zöldségsalátát annyira jó érzéssel tölt el, hogy tudom az amit megeszek egészséges és jó a testemnek.

Felgyorsult az anyagcserém, ezáltal sikerült 4-5 kg-tól megszabadulnom már.

Nagyon köszönöm a hasznos ajánlásokat, tanácsokat!

V Enikő


Bél probléma és magasvérnyomás

Szia Laci

Először is, kalandos úton jutottam a telefonszámodhoz, mert egy Angliában élő személytől kaptam aki azt mondta ha igazán javulást akarsz akkor keresd fel Harkály Lacit. A javulást nagyon akartam, mivel több, mint két éve küzdöttem egy vastagbél gyulladás utáni állapottal. Voltam néhány orvosnál és kipróbáltam számtalan módszert , akupunktúra, probiotikumok, gélek, gombák, táplálék kiegészítők. Az állapotom mindig egy kicsit jobb lett, de messze volt a kívánatostól. Így eldöntöttem, hogy részt veszek egy tanácsadáson, ez lett a változás egy hónap,és három nappal később. Mióta tanácsadáson voltam nálad, nem vettem be semmilyen gyógyszert, és ennek ellenére teljesen beállt a vérnyomásom- bármelyik napszakban mérem is- és ez nagyon jó. Az ajánlott táplálkozással lefogytam 13 kilót, úgy, hogy közben az erőnlétem megsokszorozódott. Megszűnt a bélgázosodásom és rendezőtek a széklet problémáim. Összességében tényleg jól vagyok! Nagyon köszönöm:

O István 59 éves Nagyhalász 2014.06.09.

Gyomor probléma

Tapasztalatom Laci tanácsadása után.Ötödik osztályos koromtól sportoltam, kajakoztam, és már abban az időben is égett gyakran a gyomrom.Nem reflux volt, de nagyon kellemetlen érzés volt.
Az anyukám adott egy kis szölőcukornak kinéző tablettát, ez arra a napra megszüntette a gyomorégésem, de nem igazán szerettem beszedni.
Néhány hónapja felerősödött ez a kellemetlenség, gyógyszert nem igazán szerettem volna szedni, hiszen még csak 22 éves vagyok.
Felvettem Lacival a kapcsolatot, és elmentem hozzá egy tanácsadásra.
Az általa elmondottak teljesen reálisak lettek számomra, így elkezdtem e szerint élni.
A gyomorégés nagyon gyorsan elmúlt, és már tudom semilyen betegség nem jöhet, mert olyan adatok bírtokába jutottam aminek használatával hosszú egészséges életet lehet élni.
Mind ezt nagyon köszönöm Lacinak!

B Csaba 22 éves Velence 2013.12.22.


Cukorbetegség

Harkály László elindított egy olyan egészséges élet útján, amivel meghatványozódott a fizikai vitalitásom.Az egészséges táplálkozási útmutatójával nagyon jó súlycsökkenést tudtam elérni, ami eddig soha sem sikerült.Kettő hónap alatt 15 kg, és nem jön vissza, mint annak előtte.Gyógyszereket szedtem magas vérnyomásra, két hónapon belül abbahagytam.18-as cukrom volt, pedig gyógyszert is szedtem rá.Ez a problémám is elmúlt egy hónapon belül, és azóta is normál a cukrom.A fogíny problémám is elmúlt.Öt hónapja semmilyen gyógyszert sem szedek, sőt heti 3-4 alkalommal 1,5-2 órát edzek konditeremben, kardiózom.Számomra az útmutatása azért hiteles, mert ő maga is így él.

Nagyon köszönöm a segítségét.

S Ottóné 51 éves Budapest

Súly és izület probléma

Az edzőterembe ismerkedtem meg Lacival, és sajnos akkor elég rossz állapotban voltam, testileg is lelkileg is. Sanaxot szedtem, ez egy idegnyugtató, borzasztó mellékhatásokkal, és 162 kg voltam.
Napi 5 liter light colát ittam, nagyon fájtak a csontjaim, és ízületeim, görcsöltek az izmaim.

Elkezdtünk beszélgetni, és nagyon meglepődtem, azon, hogy hány éves, és milyen kondiba van, azt mondtam én is akarom a változást, hiszen még csak 37 éves vagyok. Éreztem, ha nem változtatok itt a vég! Elkezdtük, és a tanácsadásai által 5 hónap alatt 129 kg vagyok, és tudom, ez most már csak lefelé megy. Abba hagytam a Sanaxot, elmúlt a depresszióm, és a mellékhatásai is.A light colát nagyon lecsökkentettem.Elmúltak az izomgörcseim, csont, és ízületi fájdalmaim.Hálás vagyok a sok segítségért, mert édesanyámnak, és egy jó barátomnak is segített 

S András, Budapest