Új élet program

Az ember mindent az egészsége elé tesz fontosságban, amíg van, aztán utána az egészség lesz az első, de gyakran az már túl késő. Nem kéne addig várni.  

Mindig mondjuk, hogy a pénz nem számít, csak egészség legyen, de amikor ki kéne fizetni a tanácsadást, akkor ezt elfelejtik a legtöbben. Nálam nem hónapokért fizetsz, hanem egy napért, ezért kerül ennyibe, de utána segítek, amikor csak szükségét érzed. Bármikor hívhatsz. 

A pénz azért nem számít, mert a munkaképességed a legnagyobb értéked, ehhez kell az egészség. És ezen most kell elkezdeni dolgozni. 

Nem vagyok edző. Nem fogok neked vitamint, gélt, gombát eladni. Vagy bármi más gépet. Nem adok el MLM-et. Csak és kizárólag a testtel kapcsolatos tudásomat adom el.
 Az idő nem lehet szempont, mert a tanácsadás egy napot vesz igénybe. Ha valakinek nincs egy napja magára, akkor megérdemli, hogy beteg legyen, és kövér. 

Nem veled volt a baj az eddigi próbálkozásaidnál, hanem a tudásod hiányával. Nekem is a felépülésem után hét év volt, mire mindent összeszedtem, hogy Te most könnyen és véglegesen a kezedbe vedd az egészséged. A legtöbb ügyfél egy héten belül komoly változásokról számol be. A túlsúly és a betegség az nem kor kérdése.  

Kerülj harmóniába önmagaddal és a testeddel!

Csak egy nap az életedből az életedért!  

Jelentkezz tanácsadásra 

Nézz ki 70 évesen úgy, mint én!

Addig gyere el,  amíg nem emelem fel a napi díjat.

Limitált

Heti két emberre van időm. Ez havi 8 ember. Már le van foglalva 6 nap. Kettő maradt üresen, lehetsz Te az egyik.

Telefonos segítség!

Harkály László Tel:+3630 9914 190